Skarp full-stack .NET / ReactJS udvikler søges

– til successfuldt IT startup i fede lokaler i centrum af København

Templafy startede i 2014 og er flere gange blevet udpeget som et af de mest lovende startups. I Maj listede Forbes os blandt de 5 Europæiske virksomheder, som forventes at ændre hvordan virksomheder arbejder. Tidligere har vi vundet priser som “Traction of the year at US Demo”, “Best Company” på Accelerace Picth Day og “Get in the Ring – Olympics for startups”.

Jobbet

Vi mangler to passionerede full-stack udviklere, som kan hjælpe os med at løfte vores i forvejen super kompetente udviklingsteam. Du vil være med til at præge udviklingen af vores produkt, herunder at vælge teknologier, værktøjer, arkitektur samt udformning af nye features til produktet.

Vi sætter en ære i at lave et kvalitetsprodukt, og al kode bliver derfor lavet via pair-programming eller reviewet via pull-request – og selv når vi har travlt går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Så hvis du lige som os elsker at lave komplette løsninger, at skrive simpel og læsbar kode, og ikke er bange for at få og give kritik, så er du den helt rigtige.

Startup og entrepreneurship er i vores DNA, og hele forretningen forstår at vores succes afhænger af vores produkt. Vi anvender derfor agile udviklingsprocesser i form af SCRUM og små hurtige prototyper.

Her er et udpluk af nogle af de teknologier vi benytter:
– Backend: .NET, C# 7.0, Web API, Entity Framework, VSTO.
– Frontend: React, Redux, TypeScript 2.x, Webpack.
– Hosting: 100% Azure.
– Tools: Visual Studio 2017, ReSharper, Git, Slack, Selenium samt VSTS til automatiserede builds, deployment, release og backlog management.

Vi er ikke bange for ny teknologi og har netop gennemført en omskrivning af vores SPA med ReactJS, TypeScript og en super cool realtime generering af TypeScript interfaces når vi ændre vores .NET Web API.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, du har bred erfaring med .NET, C# og Webudvikling, samt at du er struktureret og har et åbent mindset. Attitude er afgørende og det er vigtigt, at du tager ansvar og initiativ og samtidig er en teamplayer. Vi er en international virksomhed og en stor del af den daglige kommunikation foregår på engelsk – også på udviklingsteamet.

Dine arbejdsopgaver afhænger af dine kompetencer og dine personlige ambitioner. Vores opgaver omfatter alt fra udvikling af vores WebApp, integration til eksterne systemer, udvikling af vores API, integration til Office og Office 365 samt Deployment og DevOps opgaver.

Du tilbydes

– At arbejde tæt sammen med et team af kompetente softwareudviklere, testere samt resten af forretningen, der alle brænder for at være med til at skabe en international success.
– At arbejde med ny teknologi og agile udviklingsprocesser
– Arbejde på et produkt som dagligt bliver brugt af hundredtusindvis af brugere
– God frokostordning
– Løn efter kvalifikationer
– Pensionsordning
– Centralt beliggende arbejdsplads

Alt i alt en kombination af stabile arbejdsforhold og ægte iværksætterånd.

Om Templafy

Templafy er i dag 30 medarbejdere fordelt i København, Madrid, Singapore, New York og Rumænien. Vi er et spin-off fra SkabelonDesign som har været markedsledende inden for vores branche i mere end 10 år.

Templafy har store internationale kunder som inkluderer bl.a. Mærsk, Deloitte, Velux, Coloplast, Region H og SEB. Vi har et helt unikt produkt som sikrer, at alle medarbejdere altid arbejder i dokumenter og præsentationer, der har det rigtige layout, de rigtige juridiske oplysninger og på samme tid er tilpasset til enkelte brugere.

Ansøgning

Send din ansøgning til devjob@templafy.com.

Har du spørgsmål vedrørende jobbet er du velkomment til at ringe til Henrik Printzlau, CTO på 2521 1155 eller Thomas Jespersen, Lead Developer på 2125 8502.
Vi ansætter løbende, når vi finder den rigtige kandidat. Som en del af jobsamtalen forventer vi at du fremviser kode du selv har skrevet, og at du deltager i en pair-programming session.

Vi modtager ansøgninger løbende!